Tegen Teken en Vlooien

Op zoek naar een effectieve en duurzame oplossing Anti Teken en Vlooien? Het revolutionaire product van Tickless beschermt Mens en Dier effectief tegen Teken en Vlooien. Deze duurzame oplossing is wetenschappelijk bewezen effectief. Op een natuurlijke manier wordt u en uw omgeving beschermd.

Tegen teken en vlooien: Tickless

Producten tegen teken en vlooien voor mens & dier.

Voor baby’s, kinderen & volwassenen

Bekijk onze producten speciaal voor mensen.

Hond en kat

Voor hond en kat

Bekijk onze producten speciaal voor honden en katten.

Waarom Tickless?


Tickless

Voor kinderen, volwassenen en huisdieren.

Het gebruik van Tickless is een veilige en effectieve manier om Teken op afstand te houden zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor is het product veilig te gebruiken voor Mens en Dier.

Voor binnen én buiten

Tickless is wetenschappelijk bewezen effectief anti Teken en Vlooien, zowel voor binnen als buiten gebruik.

Batterij of oplaadbare batterij

Tickless is verkrijgbaar in twee versies: oplaadbaar en batterij. De oplaadbare versie kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel en heeft een gebruiksduur van ongeveer een maand, waarna die weer opgeladen dient te worden. De batterij versie van Tickless heeft een gebruiksduur van ongeveer 12 maanden. Beide versies van Tickless zijn compact en kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan kleding of halsband.


Waarom kiezen voor Tickless bij Value-Next B.V.?

Value-Next B.V. is een betrouwbare, Nederlandse organisatie met het hart op de juiste plek. Met een missie waar het accent wordt gelegd op duurzame en natuurlijke producten die bijdragen aan een betere wereld voor mens én dier.

Contact

Heb jij vragen over onze producten? Of wil jij een samenwerking met ons aangaan? Wij spreken je graag.